Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری چهارشنبه شب در جلسه شورای آموزش و پرورش و شورای پشتیبانی سوادآموزی آذربایجان غربی، آموزش و پرورش را زیرساخت اقتصاد معرفی کرد و افزود: نرخ بازگشت سرمایه در حوزه آموزش و پرورش قابل توجه بوده و رفع بسیاری از مشکلات و اصلاح امور کشور با فرهنگ سازی در این حوزه میسر می‌شود.

وی با تاکید بر برقراری عدالت آموزشی در سطح کشور، تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش می کوشد آذربایجان غربی به میانگین شاخص‌های کشوری در حوزه‌های آموزشی برسد و در این راستا مسئولان استانی نیز پیگیر جذب ۲,۳۰۰ میلیارد تومان اعتبارات مصوب سفر اخیر ریاست جمهوری باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش حضور مدیران در بین مردم به دور از رفتارهای نمایشی را نیز ضروری دانست و افزود: با حضور بانشاط مردم در عرصه‌های آموزشی و استفاده از ظرفیت خیرین و بخش خصوصی، می‌توان مسیر توسعه حوزه آموزش و پرورش آذربایجان غربی را هموار ساخت.

نوری همچنین با تاکید بر برنامه ریزی و زمان بندی مشخص برای خروج استان از وضعیت کنونی، خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش تلاش می‌کند اعتبارات مورد نیاز برای توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات آموزشی در آذربایجان غربی را تأمین کند و دستگاه‌های مختلف نیز جهت بهبود وضعیت حوزه آموزشی با اداره کل آموزش و پرورش استان همکاری و هم افزایی بیشتری داشته باشند.

وزیر آموزش و پرورش با اعلام اینکه دولت توجه ویژه ای به ارتقا و توسعه آموزش و پرورش دارد، افزود: دولت سیزدهم اقدامات ارزشمندی درخصوص رتبه بندی، پرداخت معوقات، بیمه و … معلمان انجام داده که امیدواریم در نهایت رضایت مندی فرهنگیان را موجب شود.

کد خبر 5578797

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش یوسف نوری فضای آموزشی هفته دولت بوشهر اربعین حسینی اربعین 1401 ویروس کرونا کرمانشاه افتتاح طرح عمرانی گرگان قزوین آمار کرونا گناوه اردبیل خراسان رضوی سانحه تصادف آذربایجان غربی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۰۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...

وزیر آموزش و پرورش گفت: دولت سیزدهم مرگ سند۲۰۳۰ را رسماً رقم زد، هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند۲۰۳۰ اعتقاد داشتند چرا که این سند به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود.

رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش امشب ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در برنامه صف اول شبکه خبر ضمن تبریک روز معلم گفت: در مدارس ما محیط زبان آموزی شکل نمی‌گیرد و تفاوت موسسه با مدرسه هم همین است که در موسسه‌ها محیط زبان آموزی شکل می‌گیرد و بچه‌ها می‌توانند با هم حرف بزنند، اما زمانی که ۲ ساعت در هفته زبان یاد می‌گیرند که قطره چکانی است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دولت سیزدهم دو اتفاق را رقم زد نخست اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ را رسماً اجرا کرد چرا که هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند.

وی ادامه داد: سند ۲۰۳۰ به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود، در حالی که برای سند تحول بنیادین بودجه نداشتیم.

وی ادامه داد: واقعیت این است که همین امروز هم من نمی‌توانم با جرات بگویم که سند ۲۰۳۰ به طور کامل از بین رفته است چرا که ممکن است در وزارت آموزش و پرورش کسانی باشند که به این سند اعتقاد داشته باشند.

مراد صحرایی بیان کرد: ۲۰۳۰ یک سند تحول آموزشی بود که از بیرون کشور به ما دیکته شده بود و تقریباً تمامی بند‌های این سند نگران کننده بود که البته حرف‌های خوبی هم در این سند بود، اما دو حرف در ۲۰۳۰ مد نظر بود اینکه چرا زمانی که خودمان سند تحول داریم از بیرون کمک بگیریم و نکته دیگر این بود که برخی از موارد آن با فرهنگ ما سازگاری نداشت به عنوان مثال ما می‌گوییم عدالت جنسیتی و آن‌ها برابری جنسیتی می‌گویند.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تمرکز جوهره استراتژیست و این دولت بر سند تحول بنیادین متمرکز شد.

وی افزود: مسئله بعدی این است که این دولت بهار سند تحول را رقم زد که به گواه افرادی که این سند را می‌شناسند بی‌سابقه است این سند یک منظومه کامل است و دنبال وقوع حیات طیبه است و یک پیکره یکپارچه منسجم دارد و نظریه تعلیم و تربیتی ماست و هر روز باید اجرا شود.

مراد صحرایی گفت: سند به این مهمی باید نقشه راه داشته باشد تا تمامی آن در کشور اجرا شود و همچنین رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که این سند نقشه نیاز دارد تا دقیق بگوید ما به کجا می‌رویم و همچنین قابل اندازه گیری باشد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: زمانی که کل سند به طور کامل اجرا شود می‌توانیم شاهد نتایج آن باشیم و خوشبختانه این نقشه در دولت سیزدهم نوشته شد.

وی تاکید کرد: پیشتر در سال‌های ۹۳ و ۹۷ هم این نقشه‌ها در آموزش و پرورش نوشته شده بودند، اما متاسفانه این نقشه‌ها از داخل اتاق وزیر و وزارتخانه بیرون نرفته بودند و دلایل آن هم دو دسته بودند یک سری از دلایل درونی و یک سری از دلایل بیرونی.

مراد صحرایی ادامه داد: دلیل درونی این بود که به نقطه تمرکز تبدیل نشده بود، چرا که یک رقیب «سند ۲۰۳۰» در کنار آن بود و نمی‌گذاشت این برنامه دیده شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: در اجرای این سند یک ائتلاف ملی برای اعتلای تعلیم و تربیت نیاز است اساساً آموزش و پرورش محور اجرای سند است نه مجری تمام آن.

دیگر خبرها

  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است
  • توجه به هوش مصنوعی در نقشه راه سند تحول آموزش
  • آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است
  • دیدار معلمان و فرهنگیان نمونه با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • جذب بیش از صد و پنج هزار معلم جدید
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس
  • معلمان نقش با ارزشی در ترسیم آینده دانش آموزان دارند
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است